AANBIEDING: "Me, myself & I" foto op locatie, zie bij Beeldbewerking - € 49,00

Portret fotografie kent  veel variaties. Een pasfoto is immers een portret maar de koning in vol ornaat ook. 

Een portret is een foto van een persoon, dat kan alleen een hoofd zijn, een half lichaam of in volle lengte. Dan heb je nog de variaties in de poses zoals staand, zittend of liggend, enz.

Ook bij portret foto's moet je goed nadenken welk beeld je wilt laten zien. Bijvoorbeeld: kracht en zelfverzekerdheid, schoonheid en begeerlijkheid, stijl en fashion, sportief en gezond, zakelijk of casual, enz. enz.  Je moet jezelf er uiteraard in herkennen maar terughoudend met poseren hoef je daar nooit in te zijn.  Welke variant ook, we gaan altijd voor het mooiste resultaat. 

3 soorten belichting in Mystic Dark (etalagepop)

Leuk poseren is niet makkelijk. Daarom besteed ik wat aandacht vooraf over hoe je er het voordeligst uit kunt zien op een foto. Het is bij mij nooit van:  ga daar maar staan, even lachen.......klik!  Het duurt wat langer en vergt meer aandacht maar dat zie je dan ook terug in de foto's.

MysticDark

De stijl  'MysticDark is een (typische studio-)foto waarbij de persoon uitgelicht is tegen een donkere achtergrond. De vakterm is 'Low Key'. Kenmerk is dat hoge delen oplichten en dat er dus ook diepe schaduwen en contrasten zijn. Dit geeft een mysterieus beeld, vandaar de naam 'Mystic Black'. Het is mijn favoriete stijl. Zie hieronder enkele voorbeelden.

BasicWhite

Een BasicWhite foto is zwart-wit waarbij het wit overheerst, zodanig dat het bijna een tekening gaat lijken. De originele foto wordt tegen een witte achtergrond gemaakt en vervolgens digitaal bewerkt.  Zie hieronder enkele voorbeelden.

Glamour

De glamour stijl springt er vooral uit door de expressieve stijl van fotograferen. Goede belichting heeft veel aandacht. Zie hieronder enkele voorbeelden. 

GARANTIE: betaal alleen voor de foto's die je hebben wilt

Fotoshoots zijn er in verschillende tijdslots waarin een daarbij behorend aantal foto's gemaakt kunnen worden. De foto's worden altijd nabewerkt en worden digitaal (JPG) als preview aangeleverd. Je kunt dan kiezen welke foto's je wilt hebben, uitsluitend die foto's hoef je dan ook te betalen.

Vooraf boek je een tijdslot, je betaalt hiervoor alleen de voorrij-kosten op basis van de geboekte tijd. Daarna betaal je alleen voor de foto's die je wilt hebben. De eerste 6 foto's kosten € 15,- per stuk, wil je meer foto's dan betaal je daar slechts € 5,- per stuk voor.

De fotoshoots worden op locatie gemaakt, bij jou thuis of een andere locatie.

Zie meer informatie onderaan op de pagina Mobiele Fotostudio

Afspraak maken

Na de bestelling van de fotoshoot (voorrijkosten) neem ik telefonisch contact op om een datum en tijd af te spreken en kort al de mogelijkheden en wensen te bespreken. Bij de bestelling van de fotoshoot kun je je voorkeur aangeven over het tijdstip van bellen.

Je kunt daarnaast aangeven dat je zelf telefonisch contact opneemt tussen 15:00 - 18:00 uur, maar houd er dan rekening mee dat ik vaak niet kan opnemen.