AANBIEDING: "Me, myself & I" foto op locatie, zie bij Beeldbewerking - € 49,00

Privé fotoshoot bij jou thuis

 

Met mijn mobiele fotostudio kom ik graag naar jou toe voor een privé fotoshoot. In je eigen vertrouwde omgeving, lekker met al je eigen spullen en kleding bij de hand maken we er een (ont)spannende foto-ervaring van! Vooraf bespreken we uitgebreid je wensen en de mogelijkheden, het is handig als je hier zelf ook al over hebt nagedacht. Natuurlijk mag je er ook iemand anders bij vragen (max. 2 want anders wordt het te druk), denk er wel aan dat de tijd verdelen tussen meerdere mensen betekent dat je minder foto's per persoon gaat krijgen. In de (ont)spannende fotoshoot ervaring leer je wat basis regels in poseren en samen maken we een serie  prachtige foto's. De foto's worden digitaal (JPG) als preview aangeleverd en worden altijd nabewerkt, denk hierbij aan kleur- en licht optimalisatie.

 

Wat heb je nodig?

Een (woon)kamer waar een vrije ruimte in te maken is van ongeveer 2½ bij 3½ meter, het komt niet zo precies. Het hoeft natuurlijk niet persé thuis te zijn, een andere locatie mag ook als de ruimte er maar is. De mogelijkheid om te verduisteren is handig, gewoon gordijnen of zonwering is al voldoende. In minder dan een halfuur bouw ik de mobiele studio op.

 

Wat houdt een mobiele fotostudio in?

De mobiele fotostudio bestaat naast de camera en lenzen uit een achtergrondsysteem met verschillende achtergronden, op afstand bediende (studio)flitsapparatuur op statieven, verschillende lichtvormers en kleursystemen. 

Daarnaast heb ik wat benodigdheden om compositie's te maken (scenes) met bijvoorbeeld een jalouzie, een spiegel, een ruit, een hoed, wat doeken enz. enz. . Met water en rook zijn ook altijd leuke effecten te maken. Uiteraard kunnen we ook jou eigen spullen gebruiken.

 

FotoKunstig garantie: eerst zien dan betalen.

Bij het boeken van een fotoshoot betaal je uitsluitend de voorrij-kosten op basis van de tijd die je wilt reserveren.

1 uur, voor ca. 6-8 foto's    € 25,00   |   1,5 uur, voor ca. 8-12 foto's   € 30,00     
2 uur, voor ca. 12-16 foto's € 35,00   |  4 uur,  voor ca. 25-40 foto's  € 50,00

Vervolgens betaal je alleen de foto's die je hebt uitgekozen. De eerste 6 foto's kosten € 15,00 per stuk, de volgenden slechts € 5,00 per stuk!
Je bent niets verplicht, je mag 1 foto kiezen of zoveel je wilt.

Voor het bestellen van afdrukken, wanddecoratie enz. krijg je een link naar de OYPO Printshop waar je foto(s) al klaar staan.

Afspraak maken

Na de bestelling van de fotoshoot (voorrijkosten) neem ik telefonisch contact op om een datum en tijd af te spreken en kort al de mogelijkheden en wensen te bespreken. Bij de bestelling van de fotoshoot kun je je voorkeur aangeven over het tijdstip van bellen.

Je kunt daarnaast aangeven dat je zelf telefonisch contact opneemt tussen 15:00 - 18:00 uur, maar houd er dan rekening mee dat ik vaak niet kan opnemen.