Fotoshoot werkwijze

Tijd boeken

Mijn fotoshoots bied ik aan op een nogal afwijkende manier.
Voor studio en apparatuurgebruik reken ik een laag basis-tarief, gebaseerd op de geboekte tijd. Daarnaast betaal je alleen voor de foto's die je ook afneemt in een gesplitst tarief. Hoe meer foto's, hoe lager de gemiddelde stuksprijs.

De basiskosten bestel en betaal je vóóraf. 
Vervolgens betaal je dus alleen voor de foto's die je afneemt. Met andere woorden:  eerst zien, dan betalen.

Je hebt alle vrijheid in stijlen (zie de pagina 'fotografie'), daarnaast mag je van kleding wisselen zo vaak je wilt. Er is een omkleedmogelijkheid in de studio. Hou er dan wel rekening mee dat wisselen in stijl en kleding ten koste gaat van de beschikbare tijd. Tijd bijboeken tijdens de fotoshoot kan alleen als dit agenda-technisch ook kan dus neem geen risico als je twijfelt. 

Levering foto's

De foto's worden binnen enkele dagen als 'preview' gestuurd. Dit zijn foto's voorzien van een watermerk en in iets lagere kwaliteit. Uit deze 'preview' foto's maak je de uiteindelijke keuze van de foto's die je wilt aankopen. Als je je keuze hebt doorgegeven krijg je hiervoor een factuur met betaallink. Je ontvangt de foto's na betaling zonder watermerk en in goede kwaliteit.

Prijzen Foto's

foto's kunnen na de fotoshoot besteld worden.

Eerste 6 foto's,  per stuk                                             € 15,00

vanaf de 7e foto, per stuk                                          €  5,00

 

 

Fotoshoot specials


Op de pagina 'Portfolio' zie je meer voorbeelden.

ArtPhoto fotoshoot

Een fotoshoot met als doelstelling:  creatieve & artistieke foto's

Samen bepalen we welke stijl er bij jou past. De foto's worden gemaakt met deze stijl in het achterhoofd. De foto's kunnen al op zich artistiek zijn door gebruik te maken van bijvoorbeeld water, rook maar vooral licht effecten, maar kunnen ook in de nabewerking het beoogde effect krijgen door bijvoorbeeld meerdere beelden door elkaar te gebruiken.

De fotoshoot duurt ca. 1,5 uur (maar loopt nogal eens uit). Je krijgt in elk geval 6 prachtige digitale foto's waarvan en minimaal 2 tot ArtPhoto bewerkt worden. 
Na de bestelling kun je een afspraak te maken in de online agenda of je kunt een voorkeurstijd aangeven wanneer ik je bel om een afspraak te maken in het bestelformulier.  De online agenda vind je hier

Heb je een kortingscode, dan kun je deze invullen bij het afrekenen.

Bestellen: (klik op de link)
ArtPhoto fotoshoot       € 99,00


Curvy Boudoir fotoshoot

Een fotoshoot voor vrouwen die niet in de standaard modellen-maten passen.
Deze fotoshoot is gericht op het mooi weergeven van de vrouwelijke vormen,  zonder afbreuk te doen aan jouw persoonlijkheid.
Zachte, meestal beperkte, belichting met de nadruk op stijl en sensualiteit

2 uur (maar loopt nogal eens uit), inclusief 6 prachtig bewerkte digitale foto's

Na de bestelling kun je een afspraak te maken in de online agenda of je kunt een voorkeurstijd aangeven wanneer ik je bel om een afspraak te maken in het bestelformulier.  De online agenda vind je hier

Heb je een kortingscode, dan kun je deze invullen bij het afrekenen.

Bestellen: (klik op de link)
Curvy Boudoir Fotoshoot         € 129,00

Op de pagina 'portfolio' zie je meer voorbeelden.