AANBIEDING: "Me, myself & I" foto op locatie, zie bij Beeldbewerking - € 49,00

Artistiek kunstwerk van je foto
 

Een foto kan een mooie herinnering zijn, van een waardevol moment in jouw leven, van een geliefd persoon, van een mooi object of iemand die je bewondert.

Een foto, vooral de spontane (en meestal leukste) foto’s zijn vaak niet vrij van ook storende elementen bijvoorbeeld de achtergrond.  Maar van dié ene leuke foto maak ik een kunstwerk dat een sieraad aan de muur is. Waar je met trots, ontroering of plezier naar kunt kijken.  

Met behulp van digitale technieken transformeer ik jouw foto naar een artistiek kunstwerk. Ik gebruik een mix van grafische programma's waarvan de bekendste zijn: Photoshop, Coreldraw en Paintshop Pro. Het onderwerp van de foto (wat dat ook is) isoleer ik van de achtergrond, ik ‘knip’ het er uit zodat het onderwerp alle aandacht krijgt.

Een digitaal gemaakt kunstwerk biedt dus een mooi alternatief voor de traditionele (maar soms wat saaie) foto. En niet onbelangrijk: tegen een hele mooie prijs die niet in verhouding staat tot de kosten van een handgemaakt kunstwerk. Er wordt altijd een FotoAquarel geleverd zónder en mét een abstracte achtergrond geleverd.

Hiernaast een video over de totstandkoming van een
Foto-Aquarel

Hieronder voorbeelden van FotoAquarel zonder achtergrond

Hieronder voorbeelden van FotoAquarel met een abstracte achtergrond