Artistiek kunstwerk van je foto

De basis is altijd een foto, eigen materiaal  of een foto van de opdrachtgever.

Bij een bewerking in opdracht bespreken we vooraf wat je als eindresultaat verwacht.Mo cht het toch niet helemaal zijn wat je voor ogen had, dan kan ik het aanpassen, een groot voordeel van digitale bewerkingen.

Een foto kan een mooie herinnering zijn, van een waardevol moment in jouw leven, van een geliefd persoon, van een mooi object of iemand die je bewondert. Van dié ene leuke foto, of die nu door mij gemaakt is of door jou aangeleverd wordt,  maak ik een kunstwerk dat een sieraad aan de muur is. Waar je met trots, ontroering of plezier naar kunt kijken.  

Met behulp van digitale technieken transformeer ik jouw foto naar een artistiek kunstwerk. Ik gebruik een mix van grafische programma's waarvan de bekendste zijn: Photoshop, Coreldraw en Paintshop Pro. Het onderwerp van de foto (wat dat ook is) isoleer ik van de achtergrond, ik ‘knip’ het er uit zodat het onderwerp alle aandacht krijgt.

Een digitaal gemaakt kunstwerk biedt dus een mooi alternatief voor de traditionele (maar soms wat saaie) foto. En niet onbelangrijk: tegen een hele mooie prijs die niet in verhouding staat tot de kosten van een handgemaakt kunstwerk. Aan het digitale kunstwerk kan ik teksten en/of een andere achtergrond toevoegen om het nog iets unieker of persoonlijker te maken.


Er zijn 2 mogelijkheden voor het maken van een digitaal kunstwerk:

Foto-Aquarel

Bij een Foto-Aquarel maak ik het onderwerp vrijstaand, en maak er vervolgens digitaal een schilderij van, ongeveer zoals een aquarel.

Ik maak altijd 2 uitvoeringen, één helemaal vrijstaand en één waarbij er een (abstracte) achtergrond is toegevoegd.

Bij voorkeur wordt een Foto-Aquarel gemaakt van een foto die ikzelf heb gemaakt. In sommige gevallen kan het ook van een foto die aangeleverd wordt, mits ik de kwaliteit voldoende acht.

Op de pagina 'portfolio' vindt je meer voorbeelden.

Bestellen: (klik op de link)
Foto-Aquarel van bestaande foto        € 39,00


Art Photo

Een ArtPhoto is een foto waarvan een kunstwerk is gemaakt in de fotofusing techniek. Het artistieke karakter voert de boventoon, de foto is 'verkunsteld' tot iets wat doet denken aan een schilderij maar is het toch weer niet.

De achtergrond pas ik aan op de tinten in de foto, ik lever vooraf in "preview" 3 opties waaruit een keuze gemaakt kan worden.

Bij voorkeur wordt een ArtPhoto gemaakt van een foto die ikzelf heb gemaakt. In sommige gevallen kan het ook van een foto die aangeleverd wordt, mits ik de kwaliteit voldoende acht.

Op de pagina 'portfolio' vindt je meer voorbeelden.

Bestellen: (klik op de link)
ArtPhoto van bestaande foto         € 39,00