Werkwijze

Vooraf: Als je ergens over twijfelt of iets wilt overleggen, neem dan contact op zodat we het kunnen bespreken. We zitten allebei niet op teleurstellingen te wachten toch?

Ik maak verschil tussen Fotograferen en Bewerken. Deze twee diensten staan los van elkaar, tenzij het een combinatie is die duidelijk ook zo wordt aangegeven. Je kunt dus eerst door mij foto’s laten maken en daarna een bewerking kiezen, of je levert zelf een foto aan om te laten bewerken.

Fotoshoots (foto sessies)
Voor Fotoshoots maken we altijd in gezamenlijk overleg een afspraak. Liefst telefonisch zodat we ook duidelijk kunnen afstemmen wat je ervan verwacht. Als het een fotoshoot op locatie is (zoals meestal) moet je rekening houden met een halfuur op- en afbouwtijd. Er worden altijd veel meer foto’s gemaakt dan het aantal dat bij de fotoshoot hoort. Uit een selectie van de meest geslaagde foto’s kun je een keuze maken. Deze worden dan nog na-bewerkt voordat ze worden geleverd. Je kunt altijd extra foto’s kiezen tegen meerprijs. De foto’s worden altijd digitaal geleverd. Prints kun je bestellen via de Oypo printshop waarvoor je een link krijgt.

Digitale beeldbewerking
De foto(s) die je wilt laten bewerken lever je bij voorkeur digitaal aan waarbij je de foto(s) nummert in de bestandsnaam (foto1, foto2 enz). Dit is niet nodig als ik de foto’s gemaakt heb, dan hebben ze al een nummer en hoef je ze ook niet opnieuw te sturen, alleen aangeven welke foto het betreft.
Zijn het gedrukte foto’s die je wilt laten bewerken, stuur deze dan per post en schrijf het nummer met potlood op de achterkant. Heb je speciale wensen of voorkeuren geef dit dan aan in het opmerkingen veld bij de bestelling. Voor de meest bewerkingen geldt dat je vooraf een of meerdere preview(s) krijgt waaruit je kunt kiezen of kunt aangeven wat je nog graag anders ziet.

Binnen enkele dagen ontvang je jouw digitaal bewerkte foto’s per e-mail of via WeTransfer (zie onderaan). Het hele proces duurt gemiddeld 3 werkdagen. Bij échte spoed kan het sneller maar houd dan rekening met extra kosten. 

Bij zeer complexe aanpassingen zullen er extra kosten ontstaan. Je krijgt hiervoor dan vóóraf een prijsopgave. Het tarief voor bewerking is € 10,00 per kwartier. Ik heb zelden meer dan een half uur extra werk, meestal kan het zelfs binnen een kwartier. De kwaliteit van de aangeleverde foto heeft uiteraard invloed op het resultaat.  Twijfel je, stuur dan de foto vooraf ter beoordeling om teleurstelling te voorkomen

Tevredenheidscode

FotoKunstig.nl streeft naar 100% tevreden klanten. Het resultaat moet altijd minimaal zijn wat je ervan verwacht had, liever nog beter dan dat. Daar moeten we wel beiden aan werken, dat wil zeggen dat ik uiteraard mijn uiterste best moeten doen maar dat betekent ook dat ik van jou verwacht dat je goed aangeeft wat je wensen zijn als dit ook maar enigszins afwijkt. Kun je jouw wensen niet kwijt in het opmerkingen veld (bij elk product bij bestelling), stuur mij dan een e-mail met je wensen (vermeld dit dan in het opmerkingen veld) of bel me zodat we het kunnen bespreken. Mochten er aan jouw wensen extra kosten verbonden zijn, dan hoor je dit altijd vooraf.  Samen komen we er altijd uit!

Privacy

Je foto's zijn bij FotoKunstig in veilige handen. De foto's zullen nooit aan derden worden getoond noch intern of extern worden gebruikt voor bijvoorbeeld marketing doeleinden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Ook data zoals adresgegevens worden nooit aan derden uit handen gegeven.

Intellectueel Eigendom

Let op: je draagt zelf de verantwoordelijkheid van de rechtmatigheid (Intellectueel Eigendom) van de door jou aangeleverde foto. Dat wil zeggen dat wij ervan uitgaan dat de foto rechtenvrij is of dat je toestemming hebt om deze foto te gebruiken. Het Intellectueel Eigendom van de door FotoKunstig bewerkte fotobestanden wordt aan jou overgedragen.


Zie hieronder de WeTransfer handleiding als de fotobestanden te groot zijn voor e-mail.

.

We Transfer Handleiding
PDF – 1,4 MB 107 downloads

Producten

Klik hieronder op het product van je keuze voor meer info en bestellen

Fotoshoots

Digitale beeldbewerking

Fotokunst

Extra's

Afdrukken bestellen

Met de levering van de digitale (JPG) foto's en bewerkingen ontvang je een link (met persoonlijk wachtwoord) naar de OYPO printshop. Hier bestel je eenvoudig en in superieure kwaliteit je afdrukken op papier, canvas, aluminium enz..

Zie hieronder een voorbeeldlink

https://www.oypo.nl/9F6588BFCB0E822A

Het wachtwoord hiervoor is: Voorbeeld123