AANBIEDING: "Me, myself & I" foto op locatie, zie bij Beeldbewerking - € 49,00

Digitale beeldbewerking

Ik bewerk mijn eigen foto's uiteraard maar ook de foto's van mijn klanten, jouw eigen foto's dus.  Ik pas de foto’s naar jouw wensen aan. Van een ’kiekje’ maak ik een mooie studiofoto of een artistiek kunstwerk. Ik werk (al ruim 20 jaar) met verschillende grafische programma's zoals Photoshop, Coreldraw en  Paintshop Pro.

Digitale beeldbewerking is heel breed, het gaat van de kleuren ophalen tot het compleet herschikken van elementen in de foto. Hieronder laat ik de twee meest gebruikte mogelijkheden zien maar het is ondoenlijk álle mogelijkheden hier te laten zien, heb je andere wensen, bel of mail dan even. Als het technisch mogelijk is doe ik het graag.

Retoucheren

Niemand is perfect. Kleine oneffenheden mag je ook best zien, het is een onderdeel van je identiteit. Maar soms vindt je het storend dat een leuke portretfoto, die kleine oneffenheden te nadrukkelijk laat zien. Daarvoor bied ik de retoucheerservice aan. De meest storende plekjes worden weggewerkt maar wordt het geen geplamuurd geheel en blijft het er dus natuurlijk uitzien. Retoucheren 1 foto € 15,00.

 


Mensen, dieren, objecten uit verschillende foto's samenvoegen.

De ene persoon staat leuk op de éne foto en de ander juist weer op een andere foto. Of misschien is een persoon niet (meer) beschikbaar en wil je er toch een gezamenlijk portret van maken. Een andere mogelijkheid is om een object met iemand samen te voegen, op die manier kun je er een zeer persoonlijk geheel van maken. Twee foto's samenvoegen kost € 20,00.

 


Carousselfoto

Door foto's van dezelfde persoon samen te voegen op 1 foto ontstaat een bijzonder beeld. 

 

In dit voorbeeld zijn er 5 foto's samengevoegd (etalagepop Dolly).

Deze foto kan onderdeel uitmaken van elke fotoshoot of apart besteld worden (€ 69,00)


"Me, myself & I"  foto   NU AANBIEDING!

In het voorbeeld rechts zijn er 3 foto's van dezelfde persoon (ikzelf) gemaakt rond een thema, in dit geval aan het biljart.  Op deze manier kunnen allerlei situaties worden uitgebeeld, denk aan hobby- of werksituaties.
Kan in een fotoshoot worden opgenomen of op locatie gemaakt worden (€ 69,00  nu € 49,00)

 


Foto met deel achtergrond

 

De afbeelding hier links is gemaakt door een deel van de foto weer als achtergrond te gebruiken. Zie ook bij Fotofusing. Kan als onderdeel van een fotoshoot of als aparte bewerking € 25,00.