ArtPhoto |  Kunstfotoshoot

Deze Kunstfotoshoot komt binnenkort op Socialdeal!

Laat eens een ándere foto van jezelf maken, een waarnaar je met trots en plezier naar kunt kijken. Een kunstwerk aan de muur met jezelf als het artistieke onderwerp.

Een studio-fotoshoot waarbij je 3 prachtige digitale studiofoto's krijgt waarvan er één als artistieke ArtPhoto bewerkt zal worden. Je krijgt de keuze uit meerdere ArtPhoto bewerkingen.

 

Werkwijze

Na de bestelling neem ik contact met je op om een datum en tijd af te spreken en alvast wat wensen te bespreken. De afspraak kan zowel overdag als in de avond zijn. De shoot zal ongeveer 1-1½ uur duren.

Vooraf krijg je wat inspiratie, tips en voorbeelden toegestuurd per e-mail. De fotoshoot vindt plaats in een studio omgeving waar volledige controle over licht en compositie is. Bovendien krijg je tips en instructies over hoe je er zo mooi mogelijk op komt te staan. Een (ont)spannende foto-ervaring waar we een serie prachtige foto’s maken, aparte, unieke foto’s dus, geen alledaagse!

Tijdens de shoot maken we natuurlijk veel meer foto's dan drie. Je krijgt alle foto's te zien die voldoen aan kwaliteitseisen. Daaruit kun je er 3 kiezen. Mocht je meer foto's willen dan kan dat tegen meerprijs.

Ook krijg je bij de levering van de digitale foto's een link naar Oypo waar je de gekozen foto's kunt laten drukken op fotopapier, canvas, aluminium en allerlei cadeau artikelen.


Gratis fotoshoot

Overeenkomst TFP
PDF – 81,5 KB 6 downloads
Moodboards
PDF – 3,0 MB 8 downloads

Gratis? 
jazeker! Maar wel met voorwaarden.

 

Regelmatig houd ik een gratis fotoshoot-dag.  Voor mij een gelegenheid om nieuwe dingen uit te proberen, voor jou de mogelijkheid gratis mooie studiofoto's te bemachtigen. 

Deze fotoshoots gaan op TFP basis. TFP staat voor "Time For Portfolio" en houdt in dat we er allebei geen geld aan verdienen.

Zie onderaan de voorbeeld TFP overeenkomst in PDF en een algemeen "moodbard".

Deze fotoshoots hebben meestal een thema waarmee ge-experimenteerd wordt. Dit thema geef ik uiteraard vooraf aan en zorg voor een zogenaamd "moodboard" waarop voorbeelden staan.

Denk aan experimenten met licht- rook- of watereffecten maar het kan ook zijn met bodypainting of extreme make-up bijvoorbeeld.

Heb je hierin interesse, geef dan je gegevens: naam, leeftijd, telefoonnummer, e-mail adres en een recente foto door per e-mail met de mededeling dat je graag voor een gratis fotoshoot dag uitgenodigd wilt worden.  info@fotokunstig.nl

Zodra er een nieuwe fotoshoot dag gepland wordt ontvang je daarvan bericht per e-mail. Je kunt je dan daarvoor opgeven waarbij wel geldt dat "vol is vol" is. Wacht dus niet te lang.