Werkwijze & Prijzen   
Fotoshoots

 

Mijn fotoshoots bied ik aan op een nogal afwijkende manier.
Voor studio en apparatuurgebruik reken ik een laag basis-tarief, gebaseerd op de geboekte tijd. Daarnaast betaal je alleen voor de foto's die je ook afneemt in een gesplitst tarief. Hoe meer foto's, hoe lager de gemiddelde stuksprijs.

De basiskosten bestel en betaal je vóóraf. 
Vervolgens betaal je dus alleen voor de foto's die je afneemt, of dat er nu 2 of 10 zijn.
Voor de foto's geldt: eerst zien, dan betalen.

Je hebt alle vrijheid in stijlen (zie de pagina 'Portfolio'), daarnaast mag je van kleding wisselen zo vaak je wilt. Er is een omkleedmogelijkheid in de studio. Hou er dan wel rekening mee dat wisselen in stijl en kleding ten koste gaat van de beschikbare tijd. Tijd bijboeken tijdens de fotoshoot kan alleen als dit agenda-technisch ook kan dus neem geen risico als je twijfelt. 

Eerst zien dan betalen!

Fotoshoot basiskosten

 

1 uur, hierin is het mogelijk  6-8 foto's te maken                  € 25,00

1,5 uur, hierin is het mogelijk 8-12 foto's te maken               € 30,00

2 uur, hierin is het mogelijk 12-16 foto's te maken                € 35,00

4 uur, hierin is het mogelijk 25-40 foto's te maken              € 50,00

Prijzen foto's

 

Foto's kunnen na de fotoshoot besteld worden.

 

Eerste 6 foto's,  per stuk                                           € 15,00

vanaf de 7e foto, per stuk                                          €  5,00

Bewerking van een bestaande foto, door mij gemaakt of door jouzelf aangeleverd. De kwaliteit dient door mij als voldoende geacht te worden. Twijfel je, stuur dan de foto ter beoordeling.

Kies uit een FotoFusing bewerking of een Foto Aquarel bewerking.

 

Prijs per foto      € 39.00

Een fotoshoot is geen standaardproduct. Voor het boeken of voor meer informatie, neem contact op via mail of telefoon. We kunnen dan de wensen afstemmen en een afspraak inplannen.

ArtPhoto bewerking

Na de fotoshoot ontvang je een serie foto's die aan mijn kwaliteits standaard voldoen. Deze foto's zijn van een iets lagere kwaliteit en hebben een watermerk. Nadat je je keuze hebt doorgegeven ontvang je een rekening met betaal-link. Na betaling ontvang je de foto's in goede kwaliteit en uiteraard zonder watermerk.

Fotobewerkingen

Voor alle mogelijke soorten fotobewerking, zoals bijvoorbeeld retoucheren of het samenvoegen van aparte foto's tot één geheel geldt een standaard tarief van € 15,00 per kwartier.
Ter indicatie: voor een standaard retouchering van een portretfoto (zie voorbeelden hierboven) heb ik zelden meer dan een kwartier nodig. Voor het samenvoegen van 2 aparte foto's zoals in het voorbeeld hierboven heb ik ongeveer een halfuur nodig.

 

Stuur de foto(s) ter beoordeling en een offerte.

Klik op de foto voor een vergroting

FotoFusing

Foto Aquarel