ArtPhoto     

Fusing betekent letterlijk 'samensmelten'. Met FotoFusing bedoel ik dat de voorgrond (onderwerp) met een ander onderwerp of de achtergrond wordt samengevoegd tot één geheel.

Normaliter wordt een onderwerp vóór de achtergrond geplaatst en zijn voor- en achtergrond aparte beelden. Bij FotoFusing lopen onderwerp(en) en achtergrond in elkaar over en is het niet geheel duidelijk waar het één begint en het ander eindigt.

 

Zie hiernaast enkele voorbeelden. Klik op de foto voor een vergroting.

 

 

FotoFusing
Foto Aquarel

Bij een Foto-Aquarel maak ik het onderwerp vrijstaand, en maak er vervolgens digitaal een schilderij van, ongeveer zoals een aquarel.

Ik maak altijd 2 uitvoeringen, één helemaal vrijstaand en één waarbij er een (abstracte) achtergrond is toegevoegd.

Bij voorkeur wordt een Foto-Aquarel gemaakt van een foto die ikzelf heb gemaakt. In sommige gevallen kan het ook van een foto die aangeleverd wordt, mits ik de kwaliteit voldoende acht.

 

Zie hiernaast enkele voorbeelden. Klik op de foto voor een vergroting.

Een foto kan een mooie herinnering zijn, van een waardevol moment in jouw leven, van een geliefd persoon, van een mooi object of iemand die je bewondert. Van dié ene leuke foto, of die nu door mij gemaakt is of door jou aangeleverd wordt,  maak ik een kunstwerk dat een sieraad aan de muur is. Waar je met trots, ontroering of plezier naar kunt kijken.  

Met behulp van digitale technieken transformeer ik jouw foto naar een artistiek kunstwerk. Ik gebruik een mix van grafische programma's waarvan de bekendste zijn: Photoshop, Coreldraw en Paintshop Pro. 

Een digitaal gemaakt kunstwerk biedt dus een mooi alternatief voor de traditionele (maar soms wat saaie) foto. En niet onbelangrijk: tegen een hele mooie prijs die niet in verhouding staat tot de kosten van een handgemaakt kunstwerk. Aan het digitale kunstwerk kan ik teksten en/of een andere achtergrond toevoegen om het nog iets unieker of persoonlijker te maken.

Artistiek kunstwerk van je foto

CityLights serie

GreyShades serie